"Sekszorg Ja/Nee?

De maand maart staat al enkele jaren bekend als ‘maand van de leuke seks’. Door de Coronacrisis is deze bijzondere maand in het water gevallen. Omdat er al een flink aantal aanmelders voor de training waren hebben we de datum verschoven naar 18 september 2020.

“De maand van de leuke seks” (normaal altijd in de maand maart) wil een tegengeluid laten horen. Dit landelijke platform van seksuologen, trainers, docenten, pedagogen en ouderorganisatie hebben elkaar gevonden en komen vier keer per jaar samen. Naast inspireren en informeren hebben zij zich als doel gesteld seks op een positieve manier te belichten.

“Maand van de Leuke Seks”, wat is dat?

De laatste tijd is met name de negatieve kant van seksualiteit in beeld en in de media gekomen. Dat is nodig en wij onderschrijven de aandacht voor seksueel geweld. Maar hierdoor blijft naar ons idee een kant van seksualiteit in de media onderbelicht, zeker ook in opvoeding voor kinderen en jongeren. Namelijk, de leuke kant van seks!

 

Stichting Snoezelzorg zal in samenwerking met Fabriek69 op 18 september 2020 een interactieve training geven voor zorgprofessionals. Zorg dat je erbij bent en meldt je vandaag nog aan!

Kijk voor meer informatie https://www.fabriek69.nl/  of https://www.snoezelzorg.nl/

Check ook de facebookpagina https://www.facebook.com/events/521905248673257/

Voor deelname aan de training “ Sekszorg Ja/Nee?”  https://www.ticketkantoor.nl/shop/sekszorg